ONZE KLANTEN

AAN HET WOORD

Referenties

Werkgevers over Stratiqs

“Rogier is staat om snel af te stemmen op de organisatie context, functie en rol dynamiek. Dit doet hij zowel op de “harde” functie eisen als op de “zachte” context afhankelijke variabelen.  Mede door zijn scherpe analyse en afstemming op de organisatiecontext weet hij zich een goed beeld te vormen van de succes bevorderende criteria, voor zowel de organisatie als de kandidaat. Daardoor weet hij een kandidaat aan een organisatie te koppelen waar hij als de spreekwoordelijke vis in het water is”.

De samenwerking is vertrouwd, plezierig en met resultaat.  

 

Johan CoolenBusiness Unit Manager Maintenance Sitech Services

“Recruiters roepen dingen als: wij zijn snel, we hebben goede kandidaten, we denken met jullie mee. Stratiqs roept dat niet. Ze leveren”. 

Geert VlasblomUnitmanager SPIE/Planatec

“We had a difficult Job for Stratiqs, finding two highly skilled experts in of Proton Therapy medical devices. Stratiqs partnered with us to find the right skills and fit, they were also very supportive in the process of getting these people on board. They helped us understanding the Dutch labor legislation and they successfully mediated between us and the candidate in order to reach a labor contract. They did a nice job”.

Sherri HodgsonSenior Director of Human Resources at Mevion Medical Systems

“Als ondernemer heb ik het vak van werving aardig onder de knie, maar soms is ook mijn netwerk uitgeput. De enige partij die ik dan inschakel is Stratiqs. Ze hebben niet meer dan twee woorden nodig, ze schakelen snel en weten iedere personeelsvraag in te vullen. Daarnaast begeleiden ze me op een professionele manier met de selectieprocedure en het binnenboord halen van de kandidaat”.

Will HofmansDirecteur Saarloos Automotive BV

“Al drie jaar doet Stratiqs met veel succes het complete recruitment voor mijn bedrijf. Ze hebben zich volledig met Elco vereenzelvigd en denken en praten als Elco. Ze weten exact de juiste mensen aan tafel te krijgen en zo hebben we veel vacatures voor technici, verkoop en service weten in te vullen. Ook bij tegenslag bijten ze net zolang door tot de functie is ingevuld. Ze nemen mij als manager veel zorg uit handen”. Het contact en de samenwerking is professioneel, helder en informeel. Een prima werkwijze om successen te behalen”.

Joost VochtelooGeneral Manager Elco Burners BV

Werknemers over Stratiqs

Wij zijn in het verleden wel eens eerder door een recruiter benaderd of bemiddeld, maar met StratiQs hebben wij veruit de beste ervaring. Ze zijn to the point, ze communiceren open en heel belangrijk, ze proberen zowel voor de kandidaat als voor het bedrijf de beste deal te bewerkstelligen. Ze doen veel meer dan matchen alleen. Op een hele professionele manier begeleiden ze het proces richting de arbeidsovereenkomst.

Bert Briers en Chris WielandSite Service Engineers Mevion Medical Systems

“In een aangenaam gesprek was de aandacht van de recruiter van Stratiqs meer gericht op mijn persoonlijkheid, drijfveren en mijn ambities dan op het invullen van een functie. Mede met behulp van een gerichte persoonlijkheidstest kregen hij en ik daar een goed beeld van. Daardoor hebben ze mij naar een functie kunnen bemiddelen waarin ik mij momenteel als een vis in het water voel”. 

Willem van Pelt Unitmanager Service & Projecten SPIE Industry Services

“Omdat Stratiqs mijn profiel op Linkedin goed heeft bestudeerd wisten ze me te benaderen voor een functie die op mijn lijf geschreven is. Ik word vaak benaderd, maar Stratiqs is tot nu toe de eerste partij die mijn profiel echt goed gelezen had en met een serieus en persoonlijk voorstel kwam”. 

Falco PuijmanOnderhoudstechnicus/Aankomend Maintenance Coordinator