Kantoormanager

stratiqs
Publicatie datum
3 oktober 2024
Locatie
Genk, Belgium
Categorie
Vacature type
Voltijd  

Omschrijving

Carrière is met 39 vestigingen en meer dan 5.000 uitzendkrachten één van de snelst groeiende uitzendorganisaties in Nederland. De komende vijf jaar werkt Carrière aan een verdubbeling van haar omvang. Eén van de succesfactoren van Carrière is “de beste mensen met een dienstbare attitude”. Carrière is specialist in uitvoerende functies binnen de transport, logistiek, productie en techniek. We verbinden flexibel talent aan opdrachtgevers die goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan.

De sfeer bij Carrière is informeel. Een jong enthousiast team waarbij (samen)werken en plezier hand in hand gaan. Om hier te passen moet je van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid houden. Daarnaast moet je het leuk vinden om verder te kijken dan jouw functie alleen.

Ben jij een geboren leider met een passie voor HR en personeelsbemiddeling? Voor de opstart van ons nieuwe uitzendkantoor in Genk zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven Kantoor Manager. Je krijgt de kans om een cruciale rol te spelen in de groei van ons kantoor en het succes van ons team te sturen!

Wat ga je doen?

Als Kantoor Manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de verdere uitbouw van ons kantoor. Je taken omvatten onder andere:

- Leidinggeven: Je stuurt en coacht een team van uitzendconsulenten en andere medewerkers om de bedrijfsdoelen te behalen.

- Commerciële strategie: Je zet een commerciële strategie uit en zorgt voor de groei van ons klantenbestand door actief prospectie te doen en relaties met klanten te onderhouden.

- Operationeel beheer: Je zorgt voor een vlotte werking van het kantoor en bent verantwoordelijk voor het behalen van de KPi’s.

- Werving & Selectie: Je ondersteunt het team in het aantrekken van geschikte kandidaten en het koppelen van hen aan de juiste vacatures.

- Relatiebeheer: Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met zowel klanten als kandidaten, en zorgt ervoor dat beide partijen tevreden zijn.

- Financieel beheer: Je bent verantwoordelijk voor de budgetten, facturatie en kostenbeheersing van het kantoor.

Wie ben jij?

- Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in HR, bedrijfskunde, of een gelijkaardige richting.

- Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen de uitzendsector, werving & selectie, of HR.

- Je bent een geboren leider die mensen kan inspireren en motiveren.

- Je bent commercieel ingesteld en hebt een neus voor zakelijke opportuniteiten.

- Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.

- Je hebt een resultaatgerichte instelling en kan vlot schakelen in een dynamische omgeving.

- Goede kennis van Nederlands en Frans is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

- Een uitdagende en veelzijdige rol binnen een ambitieus en groeiend bedrijf.

- Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

- Een open en dynamische werkomgeving waar ruimte is voor initiatief en persoonlijke groei.

- De kans om een nieuw kantoor op te bouwen en een team te leiden dat met jou mee wil groeien.

Interesse?

De werving voor deze functie verloop via Stratiqs. Voor meer informatie, neem contact op met Rogier Princen, 06-83164110/rogier.princen@stratiqs.nl.

 

Toepassen
Bestanden hierheen verslepen Bestanden selecteren