Senior Projectleider Inteco

stratiqs
Publicatie datum
18 september 2024
Locatie
Boxtel, Netherlands
Categorie
Vacature type
Voltijd  

Omschrijving

Over inteco

Heb je ooit in een vertrekhal op een vliegveld gestaan en omhoog gekeken? Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe een ziekenhuiskamer is ingericht zonder dat je er zelf patiënt bent? Of heb je altijd al op een feestje willen kunnen zeggen dat je onderdeel bent van het Bavaria-bouwteam?

Als het antwoord op één van deze vragen ja is, dan ben je bij Inteco aan het juiste adres. Inteco maakt klimaatplafonds voor kantoren, vliegvelden, woningen, en ziekenhuizen in heel Nederland, Europa, en soms zelfs daarbuiten. Topspelers zoals Microsoft, Rabobank, en Shell vertrouwen al meer dan 20 jaar op onze kennis van Inteco. Het bedrijf ontwerpt, calculeert, modelleert, produceert en monteert haar eigen producten van A tot Z. Inteco werkt met projectteams die zorgen voor de begeleiding van de projecten. Ter versterking van de afdeling projectuitvoering en engineering zijn wij op zoek naar een Senior Projectmanager.

Wat houdt de functie in?

Als Senior projectmanager ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het realiseren van de grotere Inteco projecten binnen een gestelde termijn en met een bepaald budget. Bij Inteco betekent dit dat je een team aanstuurt waarin projectbegeleiders en engineers aanwezig zijn. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een technisch kwalitatief juiste uitvoering en oplevering van de projecten. Het succesvol afronden van een project valt samen met:

  • Het juist uitvoeren van het financieel beheer
  • Het signaleren van afwijkingen wanneer iets niet goed gaat en deze bespreken met de klant
  • Een goede wisselwerking tussen zowel de opdrachtgever als toeleveranciers
  • Het altijd goed afstemmen van zaken zoals tijdplanning, projectengineering, begeleiding, productie

Als Senior ben je tot slot verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van minder ervaren Projectmanagers.

Wat heb jij nodig om deze rol succesvol in te kunnen vullen?

Projectmanager is een rol waarin je veel kan leren, maar om deze rol goed uit te kunnen voeren moet je ook al een hoop kennis hebben. Daarom zoeken wij iemand met:

  • Minimaal zes jaar ervaring in de bouwtechnische sector of in de HVAC sector.
  • Kennis van installatietechnieken en werktuigbouwkunde op HBO-denk- en werkniveau.

Om je volledig op je gemak te kunnen voelen in deze rol moet je:

  • Initiatief kunnen nemen
  • Durf je de verantwoordelijkheid te nemen
  • Sterk in je communicatieve vaardigheden zijn waardoor alles binnen teamverband altijd soepel verloopt

Wat kan Inteco jou bieden?

Binnen Inteco kom je bij een bedrijf terecht dat al jaren zijn expertise op de markt brengt maar nog altijd groeiende is. Je krijgt de kans om de organisatie te helpen groeien en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Je komt in een fijne werkomgeving terecht waar je rustig de kans krijgt om te wennen aan je nieuwe rol als Senior Projectmanager. Het is een rol waarin je je geen moment hoeft te vervelen, constant in contact staat met zowel je collega’s als de klanten.

Wij bieden jou een marktconform salaris gebaseerd op je opleidingsniveau en werkervaring. Als Senior Projectmanager zul je naast een telefoon en laptop ook een leaseauto ontvangen.

Interesse?

De werving voor deze functie verloop via Stratiqs. Voor meer informatie, neem contact op met Rogier Princen, 06-83164110/rogier.princen@stratiqs.nl.

 

Toepassen
Bestanden hierheen verslepen Bestanden selecteren

Gerelateerde vacatures

Planner/ Senior Planner   venray, Netherlands nieuw
18 september 2024
Electrical (Hardware) Engineer   wijchen, Netherlands nieuw
18 september 2024